четвер, 14 березня 2013 р.


13.03.2013 року, в рамках роботи освітнього округу, батьки вихованців старшої групи дошкільного навчального закладу №19 «Сонечко» були запрошені на батьківські збори "Дитина на порозі школи", де вони мали можливість познайомитися з директором ЗОШ №18 Пальчиковим Анатолієм Олексійовичем, заступником директора Зоріною Оксаною Вікторівною та вчителем початкових класів  Русіновою Оленою Юріївною.
В ході зборів гості розповіли про школу, її традиції, про досягнення учнів та педагогічного колективу, порушили питання про перехід на нові стандарти освіти в початковій школі.  Вчитель представила розвиваючі програми навчання.
Завідуюча ДНЗ №19 Громило Марія Олексіївна розказала про спільні  традиції між дошкільним закладом і школою, які склалися вже давно. Одна з таких традицій – робота Школи майбутнього першокласника. Вихователь-методист дошкільного закладу Чубченко Лариса Леонтіївна з метою кращого взаєморозуміння майбутніх учнів та батьків, надала декілька порад, які стануть  у нагоді і допоможуть полегшити адаптацію  дітей до шкільного навчання.
Зустріч була цікавою і корисною!





Немає коментарів:

Дописати коментар